Πέτρος Κωστόπουλος: Η μπουγάδα στο μπαλκόνι, τα χρέη και τα κλάματα!

June 14, 2019


Τι έχει πραγματικά ο Πέτρος Κωστόπουλος; Η μπουγάδα στο μπαλκόνι, τα χρέη και τα κλάματα μέσα από τα μάτια της Τζένης Μπαλατσινού!“Όταν ήρθε το τσουνάμι προβλημάτων & o Πέτρος κράσαρε με την υγεία του…


Τι έχει πραγματικά ο Πέτρος Κωστόπουλος; Η μπουγάδα στο μπαλκόνι, τα χρέη και τα κλάματα μέσα από τα μάτια της Τζένης Μπαλατσινού!

“Όταν ήρθε το τσουνάμι προβλημάτων & o Πέτρος κράσαρε με την υγεία του νόμιζα ότι με εγκαταλείπει.Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από πότε”… είχε πει σε συνέντευξή της το 2012!

Η Τζένη ανοίγει την καρδιά της και μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο People της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Ποια είναι τα ψέματα που έχεις ακούσει;

Έχουμε ακούσει ότι χωρίζουμε κάθε 2 μήνες, ότι όταν χτίσαμε το σπίτι μας στην Αθήνα πριν από 12 χρόνια μέναμε μαζί με γνωστό πρώην πολιτικό. Έχουμε ακούσει ότι το “ΚΛΙΚ” το αγόραζε το ΠΑΣΟΚ για να δείχνει μεγάλο τιράζ. Ότι ο Πέτρος ήταν μέλος της “17 Νοέμβρη”. Ότι είναι γκέι, ότι έχει κάνει πλαστικές. Ότι το τρίτο μου παιδί το έκανα με εξωσωματική και μετά, ενώ είχα δίδυμα, αφαίρεσα το ένα παιδί με ειδική τεχνική στο Λονδίνο για να κρατήσω το γιό. Δηλαδή, δολοφόνησα το παιδί στην κοιλιά μου! Και γι’ αυτή τη Μύκονο πια τι έχουμε ακούσει…Από τα 70ς πήγαινε ο Πέτρος διακοπές και το σπίτι του το έχτισε το 1994 ως υπάλληλος του Τερζόπουλου. Το 2000 έφτασαν οι “πλούσιοι” και οι μεσημεριανές εκπομπές να κυνηγούν στα σοκάκια τον κάθε σταρ. Τι έπρεπε να κάνουμε, λοιπόν; Να σηκώσουμε το σπίτι σε κλαρκ και να το πάμε στην Τήνο; Ένα είναι σίγουρο: ότι το ταλέντο στην Ελλάδα δεν συγχωρείται, και ο άντρας μου έχει ταλέντο!

Για την πτώση της εταιρείας τι έφταιξε;

Δεν είμαι η αρμόδια να σου απαντήσω αλλά ο Πέτρος δεν ήταν αλεξιπτωτιστής σε αυτό τον χώρο, δεν ήταν απατεώνας. Επί 30 χρόνια τάισε πολύ κόσμο, έδωσε λεφτά, έζησε οικογένειες και πλήρωνε έχρι τελικής δεκάρας όλες του τις υποχρεώσεις, μισθούς, Δημόσιο, προμηθευτές. Έφτιαξε μια ολόκληρη βιομηχανία. Τόσοι έβγαλαν από τον Πέτρο, και, ναι, λοιπόν, ήρθε η κρίση. Και η κρίση δεν κάνει κάστινγκ για το ποιον θα φαλιρίσει, 80% μείον στα έσοδα. Έλα πες μου εσύ, πως το λύνεις; Χρωστά όσα χρήματα χρωστάνε στην εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είναι εκεί και ελπίζουμε ότι οι εργαζόμενοι και οι περισσότεροι πιστωτές θα ικανοποιηθούν. Λυπόμαστε ειλικρινά που χρωστάμε σε κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της κάθε πτώχευεσης. Όλη η περιουσία της εταιρείας είναι στα χέρια του συνδίκου, ώστε να εκποοιηθεί και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές. Λυπάμαι πολύ επίσης που είδα συμπεριφορές από ανθρώπους που έμπαιναν στο σπίτι μου και ήταν οι πρώτοι που έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό με απειλές και εκβιασμούς, ενώ γνώριζαν ότι τα προβλήματα ήταν αξεπέραστα.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου πια;

Είμαι πιο ελεύθερη, αισθάνομαι ότι δεν έχω να λογοδοτήσω πουθενά, έφυγε από πάνω μου ένας στενός κοινωνικός κορσές. Τώρα μπορώ να μιλάω και να χαιρετάω όποιον συμπαθώ, γιατί η “εξουσία” σου φοράει και πρωτόκολλο… Σε ότι αφορά την καθημερινότητα μου, δουλεύω πιο πολύ από ποτέ.

Τι σου λείπει από την παλιά σας ζωή;

Ο ελεύθερος χρόνος και οι χαρούμενοι φίλοι μου. Οι χαρούμενοι άνθρωποι στον δρόμο, η “καλημέρα”.

Έκανες υπερβολές; Σπατάλες;

Και βέβαια έκανα, ποιος δεν άπλωσε την μπουγάδα του και στο διπλανό μπαλκόνι; Μόνο οι ασκητές θα πρέπει να μη μετείχαν σε υπερβολές. Αλλά χυδαιότητες δεν έκανα ποτέ. Υπάρχει μια διαφορά εδώ…

Ξέσπασες ποτέ; Έκλαψες; Φώναξες;

Ναι. Και το κλάμα, όταν σε πνίγει η αδικία, είναι σαν να σου σκίζονται τα σωθικά. Είσαι σαν άγριο θηρίο, αισθάνεσαι ότι είσαι στο σκοτάδι και σε βαράνε όλοι. Και αυτοί που εμπιστεύτηκες και σε γνώριζαν και αυτοί που δεν σε ήξεραν και αυτοί που απλώς ήταν περαστικοί και ήθελαν να ξεθυμάνουν. Κάποια στιγμή, όμως, ξημερώνει… Είδα μαι δανέζικη ταινία πριν από μερικές μέρες, “Το κυνήγι” του Τόμας Βίντερμπεργκ, και ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή. Όταν προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το δίκιο σου με πολιτισμένο τρόπο κάπου το χάνεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι και εσείς, όπως και όλοι που έχασαν τις εταιρείες τους, έχετε κρατήσει λεφτά στην άκρη και συνεχίζετε να ζείτε μ’ αυτά.

Από 14 ετών έβγαζα τα δικά μου χρήματα από τον πρωταθλητισμό, στη συνέχεια μπήκα στο χώρο της μόδας και την τηλεόραση, σταμάτησα να εργάζομαι για 3 χρόνια όταν γέννησα τα δυο πρώτα μου παιδιά και μετά έστησα τη δική μου εταιρεία. Ο Πέτρος έβαλε ό, τι είχε και δεν είχε σε αυτή την εταιρεία, κινητά και ακίνητα! Δεν ανέχομαι άλλο τη λασπολογία και θα κινούμαι νομικά εναντίον οποιουδήποτε τον συκοφαντεί. Και είναι όλα αποδεδειγμένα. Η ηθική του καθήκοντος είναι διαφορετική για τον καθένα. Το καθήκον για τον Πέτρο ήταν πρώτα η εταιρεία και μετά εμείς, το σπίτι ερχόταν πάντα δεύτερο. Αν κάποιος έπρεπε να είμαι θυμωμένος είμαι εγώ!

Πέτρος Κωστόπουλος: Έπεσαν «σφαλιάρες»! Το γερό χαστούκι που παλεύει να ξεπεράσει!

Ένα γερό χαστούκι που παλεύει να ξεπεράσει έλαβε ο Πέτρος Κωστόπουλος και κυριολεκτικά έπεσαν σφαλιάρες! Τι ακριβώς συνέβη;

Έχουμε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις! Αρχικά να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι ο παρουσιαστής διανύει φέτος μια σεζόν…. γεμάτη ανατροπές! Η εκπομπή του, Όλα λάθος έχει περάσει από 40 κύματα (Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αποχώρηση της Βέλλη😉 και όμως ο Πέτρος σαν…. παλικάρι παλεύει με τα νούμερα τηλεθέασης!

Τα νούμερα μίλησαν και η εκπομπή του έκανε 5,8 % στο δυναμικό κοινό! Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, ότι όλες οι εκπομπές θέλουν τον χρόνο τους για να στρώσουν…..

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

5.1
7.4
6.9
5.5
3.8
8.4
6
6.1
4.7
6.2
5.9
3.2

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που τον έχει “χτυπήσει”! Αποκάλυψη τώρα…

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το σύνδρομο που έχει “χτυπήσει” τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής του OPEN έκανε αποκάλυψη βόμβα για τον σύνδρομο του Ιησού!

Ο παρουσιαστής, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και αν έχει σχέση.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Ότι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Έχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Όμως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια και ο χωρισμός!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα όσα θέλουν να κρύψουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού! Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια αλλά και ο χωρισμός που ήρθε μετά από χρόνια!

Ένα λαβράκι που αλιεύσαμε από το protothema.gr και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο!

H γνωριμία του ζευγαριού
«Η πόρτα στο γραφείο της Φραγκοκλησιάς 9 στο Μαρούσι χτύπησε, η Τζένη μπήκε στο γραφείο κρατώντας στα χέρια το book της με όσες φωτογραφίες είχε προλάβει να βγάλει ως μοντέλο, ο Πέτρος τράβηξε μια ρουφηξιά από το πούρο του, την κοίταξε και το καλύτερο που σκέφτηκε να πει στο καστανόξανθο κορίτσι που έτρεμαν τα πόδια του ήταν: “Μα καλά, πώς είσαι έτσι; Τι βάψιμο είναι αυτό και είσαι σαν καμπούκι;”. Η Τζένη ντράπηκε, ο Κουντουράς γέλασε από αμηχανία, ο Πέτρος τράβηξε άλλη μια ρουφηξιά από το πούρο του… αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες γιατί στην πραγματικότητα εκείνη την ημέρα αυτοί οι δύο άνθρωποι άλλαζαν τη μοίρα τους». Παρ’ όλα αυτά και επειδή η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, ο Πέτρος και η Τζένη δεν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος έβγαινε τότε με τη γραμματέα του, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα που αργότερα τη βοήθησε να γίνει δημοσιογράφος μόδας. Η κοπέλα του ήταν πάντα στο γραφείο κι έτσι οι κινήσεις του, όσο να ’ναι, περνούσαν από κάποιον… έλεγχο. Η Τζένη από την άλλη ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, έναν επιχειρηματία που τότε είχε ένα πολύ διάσημο ταξιδιωτικό γραφείο, με πελάτες τους περισσότερους celebrities της δεκαετίας του ’90, αλλά κυρίως ένα από τα πιο ωραία αγόρια που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα.

Οι μεγάλες διαφορές τους
«Ο ένας ποτέ δεν μπαίνει στα πόδια του άλλου», λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί τους και συνεχίζει: «Οταν κάποτε ανακατευόταν ο ένας με τον άλλον και πήγαινε ας πούμε ο Πέτρος στην Τζένη και της έλεγε “αυτό δεν το έκανες καλά”, ή εκείνη του έλεγε την άποψή της, γινόταν χαμός. Ετσι, λοιπόν, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Σκέψου ότι πρώτη κίνηση του Πέτρου μόλις μπει στο γραφείο είναι να βάλει δυνατά τη μουσική “για να ξυπνήσουμε”, όπως λέει, και πρώτη κίνηση της Τζένης να λιβανίσει τον χώρο για να φύγει η μυρωδιά της τσιγαρίλας αλλά και η κακή ενέργεια. Αλλος κόσμος ο ένας, άλλος κόσμος ο άλλος».

Η ζωή μετά τον χωρισμό
«Αυτές οι μεγάλες διαφορές που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν που τους έφεραν κοντά από την αρχή. Εκείνη, ήρεμη, γλυκιά, με ένα ζεν που μπορεί ακόμη και να σου σπάσει τα νεύρα κι εκείνος, ορμητικός, επαναστάτης, φασαριόζος, ήταν φυσικό να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον γιατί τα ετερώνυμα έλκονται και όχι το αντίθετο. Αυτές οι διαφορές φαίνονται και τώρα που χώρισαν. Η Τζένη μένει στο σπίτι μόνη της, ακούει μουσική και διαβάζει, γιατί κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος, και ο Πέτρος περνάει κάθε βράδυ με φίλους στο σπίτι γιατί θέλει να έχει παρέα και φασαρία, μια που του αρέσει να είναι κοινωνικός και ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους», λέει φίλη του ζευγαριού που τους ήξερε πριν ακόμη γνωριστούν μεταξύ τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Οι γuμνές στο γραφείο του και οι φωνές! «Είστε βλάχοι»!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Ο αρραβώνας που διέλυσε και τα σκληρά λόγια! «Πώς είσαι έτσι…. καμπούκι»!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.