5+1 πιο περίεργες συλλογές του κόσμου!

June 14, 2019


Έχουμε ακούσει για συλλογές γραμματοσήμων, τηλεκαρτών ή παλιών παιχνιδιών. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που συλλέγει… πορτοκαλί κώνους από αυτούς που χρησιμοποιού…


Έχουμε ακούσει για συλλογές γραμματοσήμων, τηλεκαρτών ή παλιών παιχνιδιών. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που συλλέγει… πορτοκαλί κώνους από αυτούς που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε ένα σημείο του δρόμου που γίνονται έργα.

Μαζί με τη συγκεκριμένη συλλογή, παρακάτω ακολουθούν άλλες εννέα που θα σας αφήσουν άφωνους. Έχουμε ακούσει για συλλογές γραμματοσήμων, τηλεκαρτών ή παλιών παιχνιδιών. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που συλλέγει… πορτοκαλί κώνους από αυτούς που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε ένα σημείο του δρόμου που γίνονται έργα. Μαζί με τη συγκεκριμένη συλλογή, παρακάτω ακολουθούν άλλες εννέα που θα σας αφήσουν άφωνους.

undefined

2. Akiko Obata- Συλλογή από αντικείμενα που σχετίζονται με το γρήγορο φαγητό

undefined
3. Grigori Fleicher- Συλλογή από είδη στοματικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, στοματικά διαλύματα)

undefined
4. Jean Francois Vernetti- «Do not disturb» σημάνσεις

5+1 πιο περίεργες συλλογές του κόσμου!
5. Petra Engels – Γόμες

5+1 πιο περίεργες συλλογές του κόσμου!
6. David Morgan – Κώνοι κυκλοφορίας

5+1 πιο περίεργες συλλογές του κόσμου!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.