Δείτε τι φανερώνει το μήκος του αντίχειρά σας για τις εpωτικές σας σχέσεις.

August 9, 2018Έχουν γίνει αρκετοί συσχετισμοί  της προσωπικότητας κάποιου με κομμάτια του σώματός του. Το μέρος από το σώμα μας που φέρεται να αποκαλύπτει πολλά είναι τα χέρια μας. Συνήθως έχουν πολλά να πούνε για …


Έχουν γίνει αρκετοί συσχετισμοί  της προσωπικότητας κάποιου με κομμάτια του σώματός του. Το μέρος από το σώμα μας που φέρεται να αποκαλύπτει πολλά είναι τα χέρια μας. Συνήθως έχουν πολλά να πούνε για τις ζωές μας και μπορούν να φανερώσουν πολλά για τον εαυτό μας, όπως τρόπους που λειτουργούμε, αποφάσεις που παίρνουμε και γενικότερα το πως συμπεριφερόμαστε.

Ένα καλό και απλό παράδειγμα είναι ότι συχνά συγκρίνουμε αριστερόχειρες με δεξιόχειρες. Οι αριστερόχειρες είναι συνήθως πιο καλλιτεχνικοί στη φύση τους και τείνουν να νευριάζουν και να φοβούνται πιο εύκολα από τους δεξιόχειρες.

Επίσης στη χειρομαντία, εξετάζονται προσεκτικά οι γραμμές των χεριών μας, που μπορούν να φανερώσουν χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μας, της προσωπικότητάς μας και της μοίρας μας σε αυτή τη ζωή.

Ένας άλλος τρόπος που μπορούμε να αναλύσουμε τη πρωσοπικότητά μας είναι κοιτώντας τον αντίχειρα. Βλέποντας τις αναλογίες του, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το πώς κάποιος θα συμπεριφέρεται στις εpωτικές του σχέσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείτε καλά τον αντίχειρά σας και να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Αν είστε στην Α κατηγορία,

Είστε ανοιχτός και ειλικρινής και περιμένεις το ίδιο και από τη μεριά του άλλου. Ωστόσο, τείνεις να παραμελείς άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής σου,όπως δουλειά και σχολείο και δίνεις όλη σου τη προσοχή στον αγαπημένο σου.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Αυτό μπορεί να τους κάνει να σε θεωρούν βάρος και στην τελική να τους φοβίζει.

Αν είστε στη 2η κατηγορία, έχεις μία αντικειμενική προσέγγιση στις σχέσεις σου και προτιμάς να κινείσαι πιο αργά,παρά να βιάζεσαι να δεθείς συναισθηματικά.

Είσαι σχεδόν πάτα άνετος και σταθερός στη ζωή και στις σχέσεις σου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια, καθώς ο σύντροφός δεν θα μπορεί  να καταλάβει το πώς νιώθεις.

Αν ανήκεις στη τρίτη κατηγορία,

Συγκρατείς πολλά συναισθήματα και προτιμάς να σκέφτεσαι κάτι καλά, έτσι ώστε να μην παίρνεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις μετά. Αυτό οδηγεί σε πολλές χαμένες ευκαιρίες, αφού αυτοί που σου αρέσουν το μαθαίνουν πολύ αργά αν όχι καθόλου.

Κοιτάξτε για λίγο τον αντίχειρά σας και δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε. Έτσι και αλλιώς αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος να κοιτάξετε λίγο μέσα σας και να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας. Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.